opc_loader

Combisystem-schoffel GARDEX

Artikelnr: 3187

De GARDENA combisystem-schoffel GARDEX is uitermate geschikt voor het schoffelen van perken en tuinpaden. Deze handige schoffel, met een geperste onderkant van de plaat met een breedte van 14 cm, heeft rondom scherpe kanten en werkt daarom uiterst betrouwbaar en effectief. Dit product is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 150 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

 

Aansluiten zonder speling.

Het combisystem-product iseenvoudig op een steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken. 

 

Eenvoudig werken.

De combisystem-schoffel GARDEX heeft rondom een scherpe rand en is daarom uitermate geschikt voor het schoffelen van perken en tuinpaden. 

 

Past op alle stelen.

GARDENA combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van GARDENA combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u. 

 

Roestvrij.

De GARDENA combisystem-cultivator is gemaakt van hoogwaardig, met duroplast ommanteld staal dat het product optimaal beschermt tegen roestvorming. 

 

25 jaar garantie.

Een garantie van 25 jaar garandeert de hoogwaardige kwaliteit.

 

 

14,99
x

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items