opc_loader

Combisystem-cultivator

Artikelnr: 3135

De GARDENA combisystem-cultivator heeft drie lansvormig gesneden tanden en is uitermate geschikt voor het probleemloos losmaken van lichte en middelzware grond. De cultivator heeft een werkbreedte van 10 cm en past op alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 130 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

 

Aansluiten zonder speling.

Het combisystem-product iseenvoudig op een steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken. 

 

Eenvoudig werken.

De GARDENA combisystem-cultivator heeft drie lansvormig gesneden tanden en is uitermate geschikt voor het probleemloos losmaken van liche en middelzware grond.

 

Past op alle stelen.

GARDENA combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van GARDENA combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u. 

 

Roestvrij.

De GARDENA combisystem-cultivator is gemaakt van hoogwaardig, met duroplast ommanteld staal dat het product optimaal beschermt tegen roestvorming. 

 

25 jaar garantie.

Een garantie van 25 jaar garandeert de hoogwaardige kwaliteit.

 

 

 

17,95
x

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items