opc_loader

Combisystem-straatbezem

Artikelnr: 3621

De GARDENA combisystem-straatbezem is uitermate geschikt voor gebruik in de tuin en rondom het huis. Met een werkbreedte van 45 cm en een slagvaste houder van hoogwaardige kunststof kan deze robuuste bezem voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt. De hoogwaardige en soepele borstels van polypropyleen reinigen optimaal en werken uiterst efficiënt. Een geïntegreerde schraaprand boven de bezem stelt u in staat probleemloos ingelopen vuil of natte bladeren te verwijderen. De straatbezem is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 130 of 150 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

 

Aansluiten zonder speling.

Hewt combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken.

 

Past op alle stelen.

GARDENA combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het GARDENA combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.

 

Degelijk.

De GARDENA combisystem-straatbezem heeft hoogwaardige en soepele borstels van polypropyleen en is voor een grote stabiteit en een lange levensduur gemaakt van hoogwaardige kunststof.

 

Praktisch.

Met de schraaprand boven de bezem kunt u zelfs ingelopen vuil of natte bladeren probleemloos verwijderen.

 

25 jaar garantie.

Een garantie van 25 jaar garandeert de hoogwaardige kwaliteit.

 

19,99
x
Laatst bekeken items