opc_loader

Combisystem-eenzijdige verticuteerhark

Artikelnr: 3391

Met de GARDENA combisystem-eenzijdige verticuteerhark kunt u mos en gazonvilt voorzichtig uit het gazon verwijderen en daardoor de opname van lucht, water en voedsel verbeteren. Met zijn verzinkte en geperste tanden en een werkbreedte van 35 cm is deze hark ook prima geschikt voor het fijner maken van aarde en egaliseren. De eenzijdige verticuteerhark is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 180 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar. Tip: het harken van het gazon is een vorm van onderhoud die het hele jaar, na elke tweede of derde keer maaien, kan worden uitgevoerd.

 

Universele toepassing.

De GARDENA combisystem-eenzijdige verticuteerhark is niet alleen geschikt voor het verwijderen van mos en gazonvilt op een manier die uw gazon ontziet, maar kan ook worden gebruikt voor het fijner maken van aarde en egaliseren. Een allround gereedschap voor uw tuin.

 

Aansluiten zonder speling.

Het combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgechroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken.

 

Past op alle stelen.

GARDENA combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het GARDENA combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.

 

Roestvrij.

De GARDENA combisystem-eenzijdige verticuteerhark is gemaakt van hoogwaardig, met duroplast ommanteld staal en gegalvaniseerde tanden voor een optimale bescherming tegen roestvorming.

 

25 jaar garantie.

Een garantie van 25 jaar garandeert de hoogwaardige kwaliteit.

 

 

24,99
x

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items