opc_loader

Combisystem-bladhark

Artikelnr: 3104

De verstelbare kunststof GARDENA combisystem-bladhark is uitstekend geschikt voor het bijeenharken van blad, grasresten, verticuteermateriaal en ander tuinafval. De afstand tussen de verstelbare kunststof tanden is eenvoudig verstelbaar. Met een werkbreedte van 35 tot 52 cm kunt u grof of fijn materiaal harken. De verstelbare bladhark is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 130 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

 

Aansluiten zonder speling.

Het combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgechroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken.

 

Past op alle stelen.

GARDENA combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het GARDENA combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.

 

Verstelbaar.

De afstand tussen de tanden is instelbaar met het ook op fijn of grof harken. Daarbij is een werkbreedte van 35 tot 52 cm mogelijk.

 

25 jaar garantie.

Een garantie van 25 jaar garandeert de hoogwaardige kwaliteit.

 

 

19,99
x

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items